Servicii

Alege unul din serviciile Creatoruldevise.ro

S-a întâmplat că am avut ocazia să transform un hobby într-o poveste și o afacere de familie. Când am lucrat prima dată cu florile , nu m-am gândit că acestea îmi vor croii drumul pe care voi merge. Pasiunea și dragostea pentru frumos, curiozitatea și dorința de a aduce bucurie oamenilor prin ceea ce fac au contat întotdeauna iar rezultatul a fost mereu important.

Nunta

Te așteptăm cu drag să ne cunoaștem în atelierul nostru de pe Stirbei Vodă 94 la doar un pas de bătrânul Cișmigiu. Vom creiona împreună viziunea ta despre ceea ce va fi o poveste – tema nunții voaste. Pe baza informațiilor pe care ni le veți oferii, vom pregătii o colecție de imagini care va sta la baza întregului concept. Vom aduna fotografii care să ne inspire, culori și texturi, totul pentru a crea acel moment unic, de magie. Și nu ne oprim aici. Îți oferim consultanță pe tot parcursul proiectului și ne asigurăm ca fiecare etapă să fie executată corect. Mai mult decât atât, colaborăm cu cei mai buni și mai pasionați specialiști din domeniul hair-styling-ului, make-up-ului și înfrumusețării din România dar și cu fotografi profesioniști și asta pentru ca tu să poți beneficia de servicii premium.

Ce zici? Sună bine?

Ești interesat de colaborarea cu noi?

Botez

O zi la fel de specială este venirea unui nou membru în familie. Petrecerea de botez este primul eveniment din viața bebelușului tău , iar planificarea și organizarea acesteia trebuie să fie făcută în cele mai mici detalii. Suntem aici pentru a-ți da o mână de ajutor și a te asigura că totul va decurge perfect. Tu ce tematică ai ales pentru marea petrecere? Te așteptăm să ne spui mai multe…

Evenimente Corporate

Sunt o oportunitate extraordinară de a interacționa cu angajații sau partenerii de afaceri. Fiecare tip de eveniment poate fi transformat în ceva special , iar noi ne ocupăm de toate aspectele pentru ca acest lucru să se întâmple. Sună bine, nu? Te așteptăm să ne spui mai multe …

Sesiuni Foto

De acum nu trebuie să-ți mai faci griji pentru vremea de afară. Te așteptăm în studioul nostru unde într-un cadru elegant poți avea pozele pe care ți le dorești, pentru că…o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Au devenit deja o tradiție sedintele foto cu tematică de Crăciun și de Paști așa că te așțeptăm și pe tine.