CreatorulDeVise

Delicatețe nesfârșită pentru evenimente reușite: aranjamentele florale din mătase

Se apropie ziua cea mare, acel eveniment la care ai visat cu ochii deschiși. Ești în extaz, iar entuziasmul cu care aștepți ceremonia parcă nu mai lasă loc și timp pentru alte decizii sau detalii. Îți dorești ca totul să fie perfect, în armonie cu starea de vis în care ești cuprins: muzica, spațiul, decorul, aranjamentele florale. Magia momentului este dată de toate aceste elemente, care se împletesc armonios pentru a crea mediul potrivit în care să începi un nou capitol din viața ta.

Când nu există loc de compromis

Noi, creatorii de vise, construim aranjamentele florale și creăm decorul impecabil, plin de culoare, delicatețe conturat de texturi fine, pentru ca, în final, acesta să rămână o parte memorabilă dintr-un vis devenit realitate.

Eveniment privat, Pădurile Regale

 

Abordăm teme inedite, îndrăznețe și nu lăsăm loc de compromis. Perfecționismul și curajul de a ieși din tiparele clasice ne-au făcut să venim cu propuneri diferite de-a lungul timpului. Inspirația ne-o luăm din natură și, împreună cu clienții noștri, transformăm visele în realitate, cel puțin pentru o zi.

Iar atunci când bugetele sunt mai mici și se dorește același rezultat, un proiect sofisticat și la fel de elegant, noi am venit cu o alternativă: aranjamentele din flori din mătase: materiale mai sustenabile și mai puțin dăunătoare pentru mediu decât plasticul.

Florile de mătase sunt delicate și imită în totalitate aspectul și finețea florilor naturale. Sunt alegerea ideală pentru cei care își doresc să păstreze aceeași prospețime a decorurilor, de la începutul și până la finalul evenimentului și sunt o variantă sigură pentru cei care suferă de alergii. 

Bucurie indiferent de anotimp

Florile artificiale de mătase îți permit să te bucuri de florile tale preferate, în orice sezon.

Creatoarea noastră de vise și fondatoarea brandului, Daniela Columban, construiește aranjamentele florale din mătase de o calitate superioară  și acordă  o atenție deosebită detaliilor, făcându-le greu de deslușit de cele reale. De la pistil la petale, de la floare la tulpină, nimic din ele nu pare artificial. Vei fi tentat să le miroși, iar pentru cei care cred că sunt reale, acesta va fi probabil singurul lucru care va dezvălui secretul. 

În timp ce florile naturale sunt o priveliște superbă, florile de mătase își mențin estetica pentru perioade mai lungi de timp. Aranjamentele din flori de mătase pot fi create cu săptămâni înainte de eveniment, iar atunci când va veni ziua cea mare, cel puțin una din grijile tale va fi deja rezolvată.

Poate că ai visat mereu să pășești către altar într-un decor bogat cu flori de crin, însă nunta ta este în luna mai, iar acei crini sunt de sezon toamna. Când alegi florile de mătase, posibilitățile sunt infinite, iar rezultatele pe măsură.

Interesat de o ofertă personalizată pentru următorul tău eveniment? Hai să stabilim detaliile, ca tu să ai aranjamente florale create cu pasiune!

Aranjamentele care inspiră povești sustenabile

Fie că vorbim de ziua nunții, de un eveniment important în familia ta, de un eveniment corporate sau poate de o ședință foto, atunci când lucrăm cu aranjamente din flori, acestea vor fi întotdeauna personalizate și gândite conform conceptului fiecărui eveniment, astfel încât fiecare tip de decor să te reprezinte în totalitate. 

Iar dacă optezi pentru aranjamente din flori de mătase, acestea pot fi închiriate. La finalul evenimentului, le colectăm, curățăm, rearanjăm, vopsim și reutilizăm, mare parte din ele. Astfel, prelungim viața florilor de mătase , tu te vei bucura de decorul și abundența florilor la care ai visat și evităm risipa produsă de cele mai multe ori și neintenționat, prin utilizarea florilor naturale.

Totodată, reutilizarea florilor de mătase ajută să ne asigurăm că decorul arată impecabil întotdeauna, fără să existe defecte și fără riscul de a deteriora delicatele flori în timpul evenimentului. 

Aranjamentele florale din mătase pot fi închiriate pentru evenimentul tău la costuri mai avantajoase așa că prețul nu trebuie să-ți fie grijă. 

Indiferent ce tip de flori alegi să adaugi în aranjamentele florale pentru evenimentul tău, noi suntem fericiți să te ajutăm și să creăm împreună o atmosferă caldă, gingașă sau îndrăzneață și curajoasă, pe măsura dorințelor tale.

Tu ce fel de flori ai avut la cel mai important eveniment din viața ta? Lasă-ne un răspuns în comentarii!